Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 1.500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 3.000€ (με ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

  • Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
  • Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις, υπάρχουν οι εξής 5 τρόποι πληρωμής:

  • Πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτα
  • Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Πληρωμή μέσω PayPal
  • Πληρωμή μέσω αντικαταβολής
  • Πληρωμή στο κατάστημά μας

Πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του NS GUITAR WORKSHOP δέχεται τις πιστωτικές κάρτες τύπου Visa, Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο κατόχου, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την ταυτότητά σας ή το διαβατήριο σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο που επιδεικνύει την πιστωτική κάρτα.

Η έκδοση αποδείξεων/τιμολόγιων που θα εξοφλούνται με Πιστωτική κάρτα θα γίνεται απαραίτητα στα στοιχεία κατόχου της κάρτας. Σε αντίθετη περίπτωση η ολοκλήρωση / αποστολή της παραγγελίας δεν θα είναι δυνατή.

Πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας στον ακόλουθο λογαριασμό μίας εκ των τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN BIC CODE
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR6301716440006644102866106 PIRBGRAA
ALPHA BANK GR2101404000400002002013957 CRBAGRAA

Δικαιούχος λογαριασμού: GUITARS.GR MUSIC ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο guitars@guitars.gr αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας.

Πληρωμή μέσω PayPal

Μπορείτε να επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής και την ασφαλή υπηρεσία της PayPal.

Πληρωμή με αντικαταβολή

Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει μόνο για αποστολή της παραγγελίας σας με COURIER και μόνο εντός Ελλάδας.

Στην περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, η παραγγελία σας, ανεξαρτήτου αξίας, επιβαρύνεται με 7€.

Πληρωμή της παραγγελίας στο κατάστημα NS GUITAR WORKSHOP

Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης της παραγγελίας επιλέξτε στη Μέθοδο Αποστολής το «Παραλαβή από κατάστημα».
Η εξόφληση της παραγγελίας θα γίνει στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή. Σε περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα σας ενημερώνουμε ότι η χρέωση θα γίνει στο κατάστημα.  Θα πρέπει να έχετε μαζί σας την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητα σας (ή το διαβατήριο) κατά την εξόφληση της παραγγελίας στο ταμείο του καταστήματος.