Δεν χρειάζεται να περιμένετε 30 χρόνια για να αποκτήσει αξία η κιθάρα σας!

Σχετικά με τις Dukas Guitars

Οι Dukas Guitars είναι το αποτέλεσμα της μακρόχρονης ενασχόλησής μας με την κατασκευή μουσικών οργάνων. Πρόκειται για χειροποίητα μοναδικά όργανα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα ειδικά για τις ανάγκες και τεχνικές απαιτήσεις του εκάστοτε μουσικού, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά που εκείνος επιθυμεί. Στο εργαστήριο των Dukas Guitars, το μεράκι και η πολυετής εμπειρία της παραδοσιακής οργανοποιίας, συνδυάζονται με τη σύγχρονη τεχνολογία με σκοπό την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού κιθαρίστα.

Μετά από μακροχρόνια έρευνα σε ηλεκτρικά όργανα που έχουν αποτελέσει σημεία αναφοράς για όλους τους κιθαρίστες, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τη δική μας σειρά οργάνων, διατηρώντας τη vintage εικόνα που όλοι αγαπήσαμε, εξελίσσοντας & επεκτείνοντας παράλληλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Αποκτήστε τη δική σας μοναδική Dukas

Η παραγγελία μίας custom Dukas Guitar, αποτελεί μία διαδικασία κατά την οποία πρέπει να συνομιλήσουμε με τον υποψήφιο αγοραστή προκειμένου να τον βοηθήσουμε να κάνει τη σωστή επιλογή των χαρακτηριστικών της κιθάρας. Για αυτό το λόγο επιλέξαμε να μην υπάρχει ένας πίνακας με “ψυχρά” τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε μία λάθος επιλογή κιθάρας που ενδεχομένως να μη σας ταιριάζει. Αντιθέτως, πιστεύουμε ότι η προσωπική επικοινωνία θα εξασφαλίσει τη σωστή επιλογή όλων των υλικών που θα απαρτίζουν την κιθάρα σας.