Η αρχή

Ο Χρήστος Ντούκας, ιδρυτής της εταιρείας, ξεκίνησε το 1968 να μαθαίνει την τέχνη της οργανοποιίας στο Dieter Hopf, μαθητεύοντας παρέα με τον Christian Stoll (Stoll Guitars), δίπλα στον μεγάλο δάσκαλο Dragan Musulin

H τέχνη από γενιά σε γενιά

Η νέα γενιά

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην κατασκευή και επισκευή μουσικών εγχόρδων οργάνων από το 1983 στα Ιωάννινα.

Το 1996, ο Σταύρος Ντούκας (υιός του Χρήστου) αναλαμβάνει την εταιρεία, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες μας, με σκοπό την ολοκληρωμένη κάλυψη κάθε ανάγκης των πελατών μας.

Η εξέλιξη

Πλέον λοιπόν, στις υπηρεσίες του NS Guitar Workshop έχουμε ενσωματώσει:

  • την εμπορία
  • τις επισκευές – αναπαλαιώσεις και
  • τις αναβαθμίσεις εγχόρδων μουσικών οργάνων. 

Στον χώρο μας φιλοξενούμε μεγάλα ονόματα κατασκευαστών στην παγκόσμια αγορά, συνδυάζοντας πάντα την ποιότητα και την αξιοπιστία, δίνοντας έτσι την ολοκληρωμένη λύση στον φίλο της μουσικής.

Από το 2006 μέχρι και σήμερα, η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα κατασκευής χειροποίητων μουσικών οργάνων. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή κλασικήςακουστικής ή ηλεκτρικής κιθάρας από την αρχή, στα μέτρα του εκάστοτε πελάτη, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά της αγοράς και την υψηλότερη ποιότητα εργασίας

Εσείς επιλέγετε τα ξύλα, τα ηλεκτρικά και όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες της κιθάρας που έχετε ονειρευτεί, και εμείς αναλαμβάνουμε να την υλοποιήσουμε για εσάς! Κι όλα αυτά, σε απίστευτα φιλική τιμή!